Традиция и качество

Вектор” ООД е символ на традиция и качество в производството на лепила за строителството, бои, хидроизолации, латекси, замазки, мазилки и грундове. Създадена през 1989 година и стабилно стъпила на българския пазар, фирмата предлага голяма гама от артикули за своите клиенти. Основните офиси се намират в градовете Пловдив и Варна, а производствената база е в китния Троян.

Ние сме екип от хора, усърдно работещи над иновационни технологии за развитие и усъвършенстване в областта, запазвайки най-добрата комбинация между традиционни суровини и съвременни технологии. Успяхме да внедрим на българския пазар над 50 артикула в над 30 вида разфасовки, и присъщо за всяка фирма от висок клас, изпълняваме всяко желание на потребителя, защото за нас най-важен е крайният резултат!

Работим по рецептури и със суровини на водещи световни фирми.

Фирмата е със сертифицирана система за управление на качеството ISO 9001:2015; No 39672.

Нашите основни цели са:

    • Постигане на най-добро качество на най-приемливата за нашите клиенти цена.

    • Поддържане на постоянно качество на предлаганите от нас продукти.

          Като подобряваме непрекъснато нашите продукти, ние се стремим да задоволяваме потребностите на клиентите, което ще ни позволи да просперираме като бизнес и да осигурим увеличаване на обема на производвото и на продажбите. 

          Фирма “Вектор” ООД - гр. Троян е специализирана главно в производството на лепила, бои, хидроизолация, мазилки и други материали в областта на строителството и ремонта. Производствената гама на фирмата обхваща най-масовите лепила, бои и хидроизолации. Ние предлагаме от малки разфасовки за магазинната мрежа до баки и контейнери за използване от строителни фирми. 

            Като опаковка (външен вид), качество на продуктите и цена, политиката на фирмата е насочена главно към вътрешния пазар. До момента поддържаме на нашия пазар най-добрия компромис между добро качество и ниска цена. Ниската цена се формира от няколко фактора. Основният е доставка на материали и суровини от постоянни доставчици, при което се постига повишаване на обемите на доставките, сигурност в качеството и договаряне на по-ниски цени, на база обемите. Друга предпоставка за ниските цени е намаляването на режийните разходи на фирмата чрез използване на собствен транспорт, интернет връзки за предаване на заявки и счетоводни документи, механизиране и автоматизиране на производствените процеси (повишаване на производителността), компютъризиране на счетоводните и управленски дейности. 

            Ръководството на фирма "Вектор" ООД декларира своя ангажимент към:

    •   Спазване на всички приложими нормативни изисквания.

    •   Поддържане и непрекъснато подобряване на системата за управление.

    •   Изпълнение на целите по качество, подкрепящи стратегическите цели на фирмата.                               

          Ръководството гарантира, че организацията разполага с нужните ресурси за изграждане, поддържане и развитие на Система за управление на качеството съгласно нормативните и законови разпоредби в Република България и ЕС.

              За продуктите на фирмата се издават декларации за съответствие.

Основни продукти:

Лепила серия С

Лепило за фаянс и теракота "Каменит": Висококачествено сухо лепило на база цимент и полимерни добавки. Работата с него е лесна и спорна, бързо приготвяне и 30 до 40 минути отворено време за работа.

Лепило за строителството "С 200": Лепилото е на база поливинилацетатна дисперсия и пълнители. Предназначено е главно за строителството за залепване на подови покрития и добавка към шпакловки и др. материали.

Лепила за стиропор "С 450""Каменит ЛС" и „Каменит ЛСФ”: Лепилата са предназначени за залепване на топлоизолационни системи за строителството, както и за рабицова мрежа към стиропора. Лепилата са с повишена якостна характеристика и пластичност. Имат много добра адхезия към стиропора и основата, пластични са и не се напукват.

Лепило за газобетон "Каменит ГБ": На база цимент, много фин пясък и полимерни добавки които го правят много здраво и удобно за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета и изделия от порест бетон. Изключително добро качество на изключително ниска цена.

Лепило за тапети "КМЦ" е разработенo специално за удобна и качествена работа при залепване на различните видове тапети. Характерното за него е, че се разтваря изключително бързо и изцяло във вода и залепването е много здраво.

Лепило за ПВЦ тръби и връзки "ПВЦ"за залепване на изделия от твърдо ПВЦ.

Полихлоропреново лепило Хелмевект за лепене на естествена кожа, гьон, монолитни ходила от гума, текстил, корк, дърво, подови и стенни покрития.

Водоразредими бои за вътрешно боядисване "Латекс В", "Коларит 1": Висококачествени вододисперсионни бои за вътрешно боядисване с повишена белота разработени с акрилатни дисперсии на „Клариант” – Германия и креда на „Омиа” – Австрия.

Водоразредима боя за външно боядисване "Фасаден импрегнатор В", "Коларит 2": Базирани на устойчиви на ултравиолетови лъчения и преки атмосферни влияния водоразредими суровини и материали на водещи европейски фирми фасадните бои на фирмата са предпочитани от много строителни фирми у нас.

Полимерна мазилка за стиропорни изолации и външни фасади водоустойчива "Пластовект ПБ" и "Пластовект ПР": Едно съвременно решение за вашата фасада. Устойчиви на слънчевото греене, прякото влияние на дъжд и сняг, мазилките са и изключително устойчиви на триене и механично износване. Чрез различните начини за нанасяне се постига уникалност и красота на фасадата на вашия дом.

Хидроизолации за покриви, основи, външни стени и мазилки "Хидролат Х3", "Хидросил" и др.: Разработени на основа на висококачествени специални полимери и добавки гарантират сигурна и дълготрайна защита от влага, сняг, дъжд, капилярна влага и преки атмосферни влияния. Най доброто решение за овлажняване, теч и водни обеми.

Лепила за дърво (водоустойчиви) бързосвързващи С 300"С 320”, за паркет "С 250 и за фолиране на дървени плоскости с ПВЦ фолио С 400.

Лепила за етикети върху стъкло С 10 и върху полиетиленС 11.

Полимерна боя за вътрешно боядисване Свежин, подходяща за сезонно освежаване на хотелски стаи, ресторанти, заведения и други такива подложени на активно замърсяване.

Това сме ние – фирма „Вектор” ООД!

Изберете българското!

   Заложете на качеството!

    Създайте мечтания дом…